Praktische informatie

Levering en verzendkosten
Studio de Uitkomst levert in Nederland en EU; bestellingen worden zorgvuldig verpakt en binnen enkele werkdagen verstuurd.

Verzendkosten inclusief btw

Nederland:  € 4,95 kleine brievenbusproducten / € 6,95 voor pakketten
Europa: € 10,00 voor brievenbuspakketten en  € 13,00 voor pakket
Bestellingen boven € 80,00 worden in Nederland gratis verstuurd. Vink “Gratis verzending” aan.

Ophalen in de atelierwinkel is, uiteraard op afspraak, ook mogelijk.

Douane en invoerrechten
Mochten er invoerrechten en andere belastingen betaald moeten worden dan ben je hier als koper zelf verantwoordelijk voor.

Retourzending
Mocht je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn met je product van Studio de Uitkomst, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, mits ongebruikt en onbeschadigd. Zodra we het pakket retour hebben, ontvang je binnen enkele dagen het aankoopbedrag retour. De kosten voor het terugsturen betaal je wel zelf.

Je kunt het product onbeschadigd terugsturen, onder vermelding van naam en IBAN rekeningnummer naar

Studio de Uitkomst
Ransdalerstraat 37
6311 AW Ransdaal

Privacy
Studio de Uitkomst neemt uw privacy serieus. Wij gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld en verwerken uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en. Uw gegevens stellen we nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Bekijk hier ons Privacystatement

Leveringsvoorwaarden
Studio de Uitkomst hanteert haar eigen leveringsvoorwaarden.

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden

Onderhoud van je product

De leren tassen en andere leren producten worden voor verzending ingespoten met een water- en vuilafstotende spray. Ze vragen verder weinig onderhoud. Het leer wordt doorgaans mooier in het gebruik. Kleine vlekken kun je verwijderen door zacht wrijven met een leer-schoonmaakdoekje of uitgeknepen natte doek met zachte zeep. Wrijf zachtjes in cirkelbewegingen over de plek; nooit hard drukken of wrijven.  Evt. kun je het leer na verloop van tijd nog een keer inspuiten met water- en vuilafstotende spray op waterbasis.

De tassen zijn ongevoerd. De binnenkant kun je met een vochtige doek schoonmaken. 

Houd je leren en kurken tas zoveel mogelijk uit de directe zon om verkleuring te voorkomen. 

Afmetingen tassen
De opgegeven afmetingen  zijn weergegeven als hoogte x breedte x diepte en worden aan de buitenzijde van de tas op de volgende manier gemeten:

Actuele openingstijden
De atelierwinkel heeft geen vaste openingstijden. Als ik in het atelier aan het werk ben dan staat de deur open (meestal op vrijdag of in het weekend). Wil je graag een keer komen kijken? Maak gerust een afspraak 06 12453394 (bij voorkeur na 18 u) of mail naar info@studiodeuitkomst.nl